HIP - HOP CLUB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HIP - HOP CLUB

Bir -Snoop Doggy Dogg- Destanıyız !!!

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Oyunları Nasıl indircem Her türlü Sruna Cevap burada

YazarMesaj
babacan
Uploader
Uploader
babacan

Rep Sayısı : 258
Lakap : Candinho

Oyunları Nasıl indircem Her türlü Sruna Cevap burada Empty
MesajKonu: Oyunları Nasıl indircem Her türlü Sruna Cevap burada   Oyunları Nasıl indircem Her türlü Sruna Cevap burada Icon_minitimePerş. Nis. 09, 2009 7:22 pm

Açıklama: Daha önce başka bir sitede 3 linkli yine kendi riplediğim ve zahmetli bir işle ancak kurulabilen vermiştim. Baktım millet msnime dolmaya başladı, bende yeni ripleme bilgilerimle bu boyuta kadar düşürebildim. Tabii bu kadar küçültme sonucunda filmler gitti, seslerin kalitesi çok düştü. Artık onu da göze alın.

İsteyen olursa başka serverlara da upload edebilirim.

Kurulum çok basit. İnen dosyaya çift tıklayın, şifreyi yazın, o kendisi C:\Program Files\Avatar The Last Airbender içine kurulacak ve masaüstüne kısayol atacaktır. Kurulum sırasında hiçbirşeyi kapamaya kalkışmayın, kurulum yarım kalır.

Antivirüsle (Kaspersky) taranmıştır. Ancak gene de kurarken antivirüsünüzün real - time (gerçek zamanlı) korumasının açık olduğuna dikkat ediniz.

SORULAR VE CEVAPLAR
1- Dosyayı indiremiyorum.
Cevap: Açılan sayfada "Free" butonuna basın. Geriye sayan zaman bitince çıkan harfleri boşluğa yazın, seçeneklerden Level 3'ü seçin.(Level 3#2, Level 3#3, Level 3#4 te olabilir.) Sonra da download'a tıklayın ya da Enter tuşuna basın.
2- Oyunu açtığımda siyah bir ekran çıkıyor ve öle kalıyor.
Cevap 1: Çok küçük bir ihtimal de olsa ekran kartınız oyunu desteklemiyor olabilir.
Cevap 2: Başta verilecek olan introlar yerine 6 kb lık videolar konduğu için o videoların geçme süresini tamamlaması uzun sürebilir. Space veya enter tuşuna ard arda birkaç kez basarsanız oyun başlayacaktır.
Not: Oyunu açar açmaz bilgisayar resetlenmesi durumuna hiçbirşey diyemeyeceğim.
3- Oyun başladı ama Aang'i oynatamıyorum.
Cevap: Ne yazık ki oyun klavye üzerinden hiçbir tuşla oynanmıyor. Sadece mouse'ın sağ ve sol tuşlarıyla oynanıyor. Ki bu da bazı yerlerde oynamayı gerçekten zorlaştırıyor. Ama napalım, oyunu yapan THQ firmasının suçu bu
4- Hei-Bai bölümünü geçemedim.
Cevap: Pek çok kişi burda zorlanıyor. Burda size tam bir çözüm söyleyemeyeceğim. Ancak Hei bai den fazla darbe almadan bir süre kaçmaya çalışın. Bir süre sonra ekranın alt ortasındaki ok yanıp sönecektir. O ok ne zaman ve ne yapınca yanıp sönüyo bilmiyorum. Ben nasıl geçtiğimi bile hatırlamıyorum. O ok yanıp sönünce tıklayın.
5- Nasıl böle sıkıştırabildin.
Cevap: Uzun hikaye.
6- Şifre çalışmıyor.
Cevap: Şifreyi doğru yazmazsanız şifre çalışmaz. WinRAR programın şifreleme logaritması büyük - küçük harf duyarlıdır.

by:Babacan afro

Oyunları Nasıl indircem Her türlü Sruna Cevap burada
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-